- TÂMPLĂRIE PREFABRICATĂ -

 

Firma noastră se angajează la prefabricarea ferestrelor cu maşini tip CNC. Materialele de bază sunt: lemn din pin de pădure şi molid stratificat, prelungit, cu o grosime de 68 mm, şi lemn nobil din: meranti, stejar şi larici.

Oferim produsele noastre în primul rând tâmplarilor care nu au de gând să cheltuiască prea mulţi bani pe fabricaţia şi calificările uşilor şi a ferestrelor, dar nu vor nici să îşi piardă clienţii din cauza lipsei acestor produse din gama lor.

Produsele noastre prefabricate conţin: lipirea tocurilor, fălţuirea, lustruirea, tăierea şipcilor la loc şi frezarea pentru feronerie. După acestea clientul trebuie doar să lustruiască, să trateze suprafeţele, să monteze feroneria şi sticlele.

Asigurăm tratarea suprafeţei, montarea sticlelor şi a feroneriei, conform preferinţelor.

Fabricăm uşi şi ferestre prefabricate cu următoarele profiluri:

- secţiune transversală 68 x 85 mm, pentru sticle cu două sau trei straturi de 24 mm

Material: lemn statificat

Preț: 20 Ron/metru liniar

 

 

- secţiune transversală 68 x 85 mm, pentru sticle cu două sau trei straturi de 24 mm

Material: lemn stratificat larice și pin noroie

Preț: 25 Ron/metru liniar

 


De ce să mă mut într-o casă de lemn?

Lemnul, ca o sursă de energie regenerabilă, este materialul de construcție cel mai ecologic din lume. Producerea acestuia nu numai că necesită jumătate de energie față de ciment.

Citește mai departe...

Aantajele ușilor și a ferestrelor din lemn

Uşile şi ferestrele sunt fabricate din materiale naturale, de aceea în apropierea lor simţim o atmosferă mai bună în comparaţie cu materialele plastice.

Citește mai departe...

Tâmplărie prefabricată

Firma noastră se angajează la prefabricarea ferestrelor cu maşini tip CNC.

Materialele de bază sunt: lemn din pin de pădure şi molid stratificat, prelungit, cu o grosime de 68 mm, şi lemn nobil din: meranti, stejar şi larici.

Citește mai departe...