- DE CE SĂ MĂ MUT ÎNTR-O CASĂ DE LEMN? -

Lemnul, ca o sursă de energie regenerabilă, este materialul de construcție cel mai ecologic din lume.

Producerea acestuia nu numai că necesită jumătate de energie față de ciment, dar datorită puterii dioxidului de carbon lăsăm o urmă ecologică mult mai mică în spate, astfel gândindu-ne la generaţia următoare.

Lemnul reţine și umiditatea, și apoi îi dă drumul: este un material respirator, ceea ce înseamnă că nu se va aduna materiale periculoase în ea. În peretele caselor nu vor fi puse mteriale plastice, numai lemn.

Dacă facem o comparație între un mobilier făcut lemn presat și din lemn masiv, este evident, că cel făcut din lemn masiv este mai călduros, natural și mult mai elegant. Lucrarea făcută cu profesionalism și materia primă de calitate garantează, că casele făcute din lemn vor servi mai multe generații.

Și acesta nu este tot, casele din lemn creează o atmosferă estetică: studii norvegiene și japoneze arată, că casele din lemn au un efect pozitiv asupra sănătătăţii și fericirii locuitorilor. Și dacă ne concentrăm asupra rezistenței față de umiditate, de foc și de catastrofe naturale, casele din lemn sunt mult mai bune decât cele făcute din cărămidă.

De ce să mă mut într-o casă de lemn?

Lemnul, ca o sursă de energie regenerabilă, este materialul de construcție cel mai ecologic din lume. Producerea acestuia nu numai că necesită jumătate de energie față de ciment.

Citește mai departe...

Aantajele ușilor și a ferestrelor din lemn

Uşile şi ferestrele sunt fabricate din materiale naturale, de aceea în apropierea lor simţim o atmosferă mai bună în comparaţie cu materialele plastice.

Citește mai departe...

Tâmplărie prefabricată

Firma noastră se angajează la prefabricarea ferestrelor cu maşini tip CNC.

Materialele de bază sunt: lemn din pin de pădure şi molid stratificat, prelungit, cu o grosime de 68 mm, şi lemn nobil din: meranti, stejar şi larici.

Citește mai departe...