Miért költözzek faházba?

- MIÉRT KÖLTÖZZEK FAHÁZBA ? -

 

A fa mint egy megújuló energiaforrás a világ legkörnyezetbarátabb építkezési anyaga.

Előállítása feleannyi energiát igényel, mint a cementé, ráadásul a természetes szén-dioxid-megkötő erejének köszönhetően jóval kisebb ökológiai lábnyomot hagyunk, így gondolva a jövő nemzedékekre.

A fa a nedvességet is megköti, majd kiengedi: egy lélegző anyag, ami azt is jelenti, hogy sosem fog veszélyes anyag felgyűlni benne. Házaink falaiba a szigetelő anyagon kívü csak színtiszta fa kerül.

Ha összehasonlítunk egy préselt lemezből és egy tömör fából készült bútort, egyértelmű, hogy az utóbbi melegebb, természetesebb és sokkal elegánsabb. A szakértelemmel végzett megmunkálás és a jó minőségű alapanyag garantálják, hogy a fából készült bútorok és házak több generációt is kiszolgálnak.

Ez még nem minden, hiszen a faházak esztétikus környezetet is teremtenek: norvég és japán felmérések bizonyítják, hogy a faházak pozitív hatással vannak lakóik egészségére és boldogságára. És ha a nedvességgel, tűzzel és természeti katasztrófákkal szembeni ellenálló képességüket nézzük, a faházak minden esetben jobbak, mint a téglából készültek.

Miért költözzek faházba?

A fa mint egy megújuló energiaforrás a világ legkörnyezetbarátabb építkezési anyaga. Előállítása feleannyi energiát igényel, mint a cementé, ráadásul a természetes szén-dioxid-megkötő erejének köszönhetően jóval kisebb ökológiai lábnyomot hagyunk, így gondolva a jövő nemzedékekre. A fa a nedvességet is megköti.

tovább >>>

A fa nyílászárók előnyei

A fa nyílászárók természetes anyagból készülnek, ezért sokkal közelebb érezzük magunkhoz, jó érzés tölt el bennünket a közelükben, a műanyag anyagokkal szemben. A faanyag minősége, számtalan formai és színezési lehetősége olyan tulajdonságok, melyek könnyedén teszik a nyílászárókat a lakások, épületek dekorációjává.

tovább >>>

Szerkezetkész nyílászárók

Elsősorban olyan asztalosoknak ajánljuk, akik nem akarnak sok pénzt áldozni nyílászárók gyártására, minősítésére, de vevőiket sem akarják elveszíteni, azért mert nem gyártanak nyílászárót. Szerkezetkész nyílászáróink tartalmazzák a keretek összeragasztását, falcolását, zár és pánthely marását, valamint az üvegező léc gérbevágását.

tovább >>>