LIBÁN (szigetelt)

Leírás:

Falvastagság: 19 cm

Alapozási méret: 604 x 804 cm
Lakható felület (földszint): 48 m2

Lakható felület (emelet): 40 m2

Nappali: 22,5 m2

1. Szoba: 11,5 m2

2. Szoba: 11,5 m2

Fürdő: 2,5 m2

Lépcsőház: 2 m2

Terasz: 8 m2

 

 

Műszaki adatok:

1. Külső falak szerkezete 5 cm-es dupla nútféderes gerenda, páraáteresztő fólia, 10 cm-es távolságtartó stafli közte 10 cm-es ásvány gyapot, reflexiós fólia és 2 cn-es lambéria burkolat.

2. Belső falak szerkezete 5 cm-es dupla nútféderes gerenda, a fürdőszobában és konyhában gipszkarton burkolat.

3. Tető szerkezet 10x20 cm-es ragasztott szelemen gerendák, 2 cm-es lambéria burkolat, páraáteresztő fólia, 10 cm üveg gyapot a szarufák közt, 2 cm-es tetődeszka, bitumenes zsindely.

4. Padló szerkezet Vastag bitumenes alátétlemez, 10x10 cm-es párnafák közte hőszigetelő, 3 cm-es hajópadló.

5. Külső nyílászárók tömör fenyő termopan 68mm vastag termó ablakok, ajtók 28mm termó üveggel, zsalutáblával.

6. Belso nyílászárók tömör masszív fenyő.

  <<< vissza

Miért költözzek faházba?

A fa mint egy megújuló energiaforrás a világ legkörnyezetbarátabb építkezési anyaga. Előállítása feleannyi energiát igényel, mint a cementé, ráadásul a természetes szén-dioxid-megkötő erejének köszönhetően jóval kisebb ökológiai lábnyomot hagyunk, így gondolva a jövő nemzedékekre. A fa a nedvességet is megköti.

tovább >>>

A fa nyílászárók előnyei

A fa nyílászárók természetes anyagból készülnek, ezért sokkal közelebb érezzük magunkhoz, jó érzés tölt el bennünket a közelükben, a műanyag anyagokkal szemben. A faanyag minősége, számtalan formai és színezési lehetősége olyan tulajdonságok, melyek könnyedén teszik a nyílászárókat a lakások, épületek dekorációjává.

tovább >>>

Szerkezetkész nyílászárók

Elsősorban olyan asztalosoknak ajánljuk, akik nem akarnak sok pénzt áldozni nyílászárók gyártására, minősítésére, de vevőiket sem akarják elveszíteni, azért mert nem gyártanak nyílászárót. Szerkezetkész nyílászáróink tartalmazzák a keretek összeragasztását, falcolását, zár és pánthely marását, valamint az üvegező léc gérbevágását.

tovább >>>