SZELTERSZ (szigetelt)

Leírás:

Falvastagság: 18 cm

Alapozási méret: 900 x 1100 cm

Nappali: 36 m2

Szoba: 19,8 m2

Fürdő: 4,75 m2

Kamra: 4,37 m2

Konyha: 9,2 m2      

Garázs: 15 m2    

Terasz: 7,25 m2

Műszaki adatok:

1. Külső falak szerkezete 12x12 cm-es gerenda vázszerkezet kívülröl 4cm dupla nútféderes borítás, középen ásvány gyapot szigetelés, fóliák.Belül gipszkarton burkolat.

2. Belső falak szerkezete 10x12 cm-es gerenda vázszerkezet közte ásvány gyapot szigetelés és gipszkarton burkolat.

3. Tető szerkezet 10x15cm gerendák 8x15 szarufák közte szigetelés 2cm-es lambériával. Borítás belülről, kívülről ellenlécek, cserépléc cseréppel befödve.

4. Padló szerkezet 10x10cm padló stafli közte szigetelés 3cm hajópadlóval burkolva.

5. Külső nyílászárók tömör fenyő termopan 28mm vastag termó üveggel.

6. Belso nyílászárók tömör masszív fenyő.

 

 

 

<<< vissza

Miért költözzek faházba?

A fa mint egy megújuló energiaforrás a világ legkörnyezetbarátabb építkezési anyaga. Előállítása feleannyi energiát igényel, mint a cementé, ráadásul a természetes szén-dioxid-megkötő erejének köszönhetően jóval kisebb ökológiai lábnyomot hagyunk, így gondolva a jövő nemzedékekre. A fa a nedvességet is megköti.

tovább >>>

A fa nyílászárók előnyei

A fa nyílászárók természetes anyagból készülnek, ezért sokkal közelebb érezzük magunkhoz, jó érzés tölt el bennünket a közelükben, a műanyag anyagokkal szemben. A faanyag minősége, számtalan formai és színezési lehetősége olyan tulajdonságok, melyek könnyedén teszik a nyílászárókat a lakások, épületek dekorációjává.

tovább >>>

Szerkezetkész nyílászárók

Elsősorban olyan asztalosoknak ajánljuk, akik nem akarnak sok pénzt áldozni nyílászárók gyártására, minősítésére, de vevőiket sem akarják elveszíteni, azért mert nem gyártanak nyílászárót. Szerkezetkész nyílászáróink tartalmazzák a keretek összeragasztását, falcolását, zár és pánthely marását, valamint az üvegező léc gérbevágását.

tovább >>>