NÁDASSZÉK (szigetelt)

Leírás:

Falvastagság: 18 cm

Alapozási méret: 800 x 990 cm

Alapfelület: 79 m2       

Nappali + Konyha: 34 m2      

1. Szoba: 11,5 m2

2. Szoba: 11,5 m2                

Fürdő: 4,6 m2                 

Kamra: 4,6 m2 

Terasz: 10,8 m2     

Falmagasság: 240 cm    

Gerincmagasság: 350 cm

Műszaki adatok:

1. Külső falak szerkezete 7 cm-es dupla nútféderes gerenda, páraáteresztő fólia, 10 cm-es távolságtartó stafli, 10 cm ásvány gyapot, Reflexiós fólia, 2 cm-es lambéria burkolat.

2. Belső falak szerkezete 7 cm-es dupla nútféderes gerenda, a fürdőszobában és konyhában gipszkarton burkolat.

3. Tető szerkezet 10x20 cm-es ragasztott szelemen gerendák, 2 cm-es lambéria burkolat, reflexiós fólia a szarufák közt, 15 cm üveg gyapot, 2 cm-es tetődeszka, bitumenes alátétlemez, bitumenes zsindely.

4. Padló szerkezet: vastag bitumenes alátétlemez, 10x10 cm-es párnafák közte hőszigetelő, 3 cm-es hajópadló.

5. Külső nyílászárók tömör fenyő termopan 28mm vastag termó üveggel, zsalutáblával.

6. Belso nyílászárók tömör masszív fenyő.

 


 

 <<< vissza

Miért költözzek faházba?

A fa mint egy megújuló energiaforrás a világ legkörnyezetbarátabb építkezési anyaga. Előállítása feleannyi energiát igényel, mint a cementé, ráadásul a természetes szén-dioxid-megkötő erejének köszönhetően jóval kisebb ökológiai lábnyomot hagyunk, így gondolva a jövő nemzedékekre. A fa a nedvességet is megköti.

tovább >>>

A fa nyílászárók előnyei

A fa nyílászárók természetes anyagból készülnek, ezért sokkal közelebb érezzük magunkhoz, jó érzés tölt el bennünket a közelükben, a műanyag anyagokkal szemben. A faanyag minősége, számtalan formai és színezési lehetősége olyan tulajdonságok, melyek könnyedén teszik a nyílászárókat a lakások, épületek dekorációjává.

tovább >>>

Szerkezetkész nyílászárók

Elsősorban olyan asztalosoknak ajánljuk, akik nem akarnak sok pénzt áldozni nyílászárók gyártására, minősítésére, de vevőiket sem akarják elveszíteni, azért mert nem gyártanak nyílászárót. Szerkezetkész nyílászáróink tartalmazzák a keretek összeragasztását, falcolását, zár és pánthely marását, valamint az üvegező léc gérbevágását.

tovább >>>