STRAND

Leírás:

Falvastagság: 4 cm

Alapozási méret: 300 x 500 cm

Alapfelület: 15 m2

Szoba: 8,9 m2

Fürdő: 2,8 m2

Terasz: 2,4 m2

Falmagasság: 210 cm

Gerincmagasság: 260 cm

Műszaki adatok:

1. Külső falak szerkezete 4 cm-es dupla nútféderes gerenda.

2. Belső falak szerkezete 4 cm-es dupla nútféderes gerenda, a fürdőszobában gipszkarton burkolat.

3. Tető szerkezet 8x16 cm-es hosszanti szelemen gerenda, 2 cm-es lambéria burkolat, reflexiós fólia 5 cm-es távolságtartó stafli és közte ásványgyapot, 2 cm-es tetődeszka, vékony bitumenes alátétlemez, bitumenes zsindely.

4. Padló szerkezet Vastag bitumenes alátétlemez, párnafák közte 4cm-es poliészter hőszigetelő, 3 cm-es hajópadló.

5. Külső nyílászárók tömör masszív fenyő 4 mm-es üveggel.

6. Belso nyílászárók tömör masszív fenyő.

 

<<< vissza

Miért költözzek faházba?

A fa mint egy megújuló energiaforrás a világ legkörnyezetbarátabb építkezési anyaga. Előállítása feleannyi energiát igényel, mint a cementé, ráadásul a természetes szén-dioxid-megkötő erejének köszönhetően jóval kisebb ökológiai lábnyomot hagyunk, így gondolva a jövő nemzedékekre. A fa a nedvességet is megköti.

tovább >>>

A fa nyílászárók előnyei

A fa nyílászárók természetes anyagból készülnek, ezért sokkal közelebb érezzük magunkhoz, jó érzés tölt el bennünket a közelükben, a műanyag anyagokkal szemben. A faanyag minősége, számtalan formai és színezési lehetősége olyan tulajdonságok, melyek könnyedén teszik a nyílászárókat a lakások, épületek dekorációjává.

tovább >>>

Szerkezetkész nyílászárók

Elsősorban olyan asztalosoknak ajánljuk, akik nem akarnak sok pénzt áldozni nyílászárók gyártására, minősítésére, de vevőiket sem akarják elveszíteni, azért mert nem gyártanak nyílászárót. Szerkezetkész nyílászáróink tartalmazzák a keretek összeragasztását, falcolását, zár és pánthely marását, valamint az üvegező léc gérbevágását.

tovább >>>