- SZERKEZETKÉSZ NYÍLÁSZÁRÓK -

 

Cégünk vállalja CNC ablakgyártó géppel szerkezetkész ablakok gyártását. Az alapanyag rétegragasztott hossztoldott borovi fenyő és lucfenyő  68mm vastagságban, valamint nemes fa fajokból: merantin, tölgy és vörösfenyő.

Elsősorban olyan asztalosoknak ajánljuk, akik nem akarnak sok pénzt áldozni nyílászárók gyártására, minősítésére, de vevőiket sem akarják elveszíteni, azért mert nem gyártanak nyílászárót.

Szerkezetkész nyílászáróink tartalmazzák a keretek összeragasztását, falcolását, csiszolást, valamint az üvegező lécek bevágását és a vasalat helyek marását. A vásárlónak ezután már csak csiszolni, felületkezelni, vasalni és üvegezni kell.
Igény szerint felületkezelve, üveggel és a teljes szerelvénnyel adjuk a nyílászárót.

Szerkezetkész nyílászáróinkat a következő profilokkal gyártjuk:

68 x 85 mm-es keresztmetszet, 28 mm-es kétrétegű üveg befogadására alkalmas

Anyaga: hossztoldott és rétegragasztott lucfenyő

Ára: 20 Ron/folyóméter

68 x 85 mm-es keresztmetszet, 28 mm-es kétrétegu üveg befogadására alkalmas

Anyaga: hossztoldott és rétegragasztott borovi fenyő

Ára: 25 Ron/folyóméter

Szerkezetkész kivitelben gyártunk bejárati ajtókat is!

Igény szerint más fafajtából és toldásmentes anyagból is gyártunk nyílászárókat.

A szerkezetkész ablakokhoz igény szerint árulunk hőszigetelt üveget, 2 és 3 rétegű formában is.

Szállítás megoldható.

 

 

Miért költözzek faházba?

A fa mint egy megújuló energiaforrás a világ legkörnyezetbarátabb építkezési anyaga. Előállítása feleannyi energiát igényel, mint a cementé, ráadásul a természetes szén-dioxid-megkötő erejének köszönhetően jóval kisebb ökológiai lábnyomot hagyunk, így gondolva a jövő nemzedékekre. A fa a nedvességet is megköti.

tovább >>>

A fa nyílászárók előnyei

A fa nyílászárók természetes anyagból készülnek, ezért sokkal közelebb érezzük magunkhoz, jó érzés tölt el bennünket a közelükben, a műanyag anyagokkal szemben. A faanyag minősége, számtalan formai és színezési lehetősége olyan tulajdonságok, melyek könnyedén teszik a nyílászárókat a lakások, épületek dekorációjává.

tovább >>>

Szerkezetkész nyílászárók

Elsősorban olyan asztalosoknak ajánljuk, akik nem akarnak sok pénzt áldozni nyílászárók gyártására, minősítésére, de vevőiket sem akarják elveszíteni, azért mert nem gyártanak nyílászárót. Szerkezetkész nyílászáróink tartalmazzák a keretek összeragasztását, falcolását, zár és pánthely marását, valamint az üvegező léc gérbevágását.

tovább >>>